TERÀPIES DE DIAGNOSI

La iridologia és la ciència que té per objecte l'examen de l'iris dels ulls per descobrir-hi les característiques d'una persona, i la iridiagnosis és la ciència que revela els desordres patològics i funcionals del cos humà per mitjà de línies i punts anormals i decoloracions, així com l'origen i la naturalesa de les malalties i lesions orgàniques. L'iris es troba en comunicació amb el sistema cervell-espinal i simpàtic, de manera que tota alteració de l'equilibri corporal pot donar lugra al seu nivell a una dilatació o una contracció dels ciliars, o a una contracció o relaxament del múscul iridià. A través de l'examen de l'iris es poden obtenir els següents avantatges: una rapidesa de diagnòstic, la possibilitat de diagnosticar malalties precoçment que no poden ser diagnosticades amb el més complet rigorós de les anàlisis clíniques i l'observació directa de la millora del pacient.
La teràpia floral és un mètode terapèutic o mètode sanador natural que actua a través dels elixirs florals, els quals són preparats líquids obtinguts per la maceració de flors en aigua pura de font i exposades diverses hores als raigs solars. Flors de Bach i Califòrnia Les propietats aportades per les flors es manifesten a un nivell més subtil, més enllà del pla físic. Actuen en el camp energètic dels éssers vius, reactivant la seva capacitat d'equilibri. Per això, actuen sobre com l'ésser humà sent, viu i reacciona davant les diverses circumstàncies que li ofereix la vida. En entrar un elixir en el nostre organisme, la seva freqüència energètica entra en consonància amb la del cos i indueix al procés curatiu.

TARIFES:

1º Visita
NATUROPATIA40,00€
IRIDOLOGIA40,00€
FLORS DE BACH40,00€
FITOTERÀPIA40,00€
OLIGOTERÀPIA40,00€

TRACTAMENTS CORPORALS

L'Arrel compta amb una àmplia gamma de massatges per al teu benestar entre els quals es troben: massatges descontracturants, massatges relaxants, massatges esportius, massatges antiestrès, massatges terapèutics, etc.
Tots els nostres massatges relaxants i teràpies són realitzats pel nostre quip quiromassatgista amb més de 20 anys d'experiència en el camp del quiromassatge i altres tècniques de massatge. Som un equip que treballa per transmetre valors i equilibri emocional sense propòsits, gaudim del nostre treball el qual m'apassiona, amb humilitat, amabilitat, tracte proper, alegria, respecte i desig sincer d'ajudar a les persones (fer el bé), adaptant-me a cada client perquè rebi l'atenció adequada i adaptada a les seves necessitats, oferint professionalitat i el millor tracte humà.

TARIFES:

25 Minuts50 Minuts
PRESSOTERÀPIA10,00€
MASSATGE DESCONTRURANT25,00€40,00€
MASSATGE RELAXANT25,00€40,00€
MASSATGE CIRCULATORI25,00€40,00€
MASSATGE ESPORTIU25,00€40,00€
REFLEXO25,00€40,00€
REFLEXO50,00€
QUIROMASAJE25,00€38,00€
TÈCNIQUE OSTEOPÀTIQUES Y QUIROPRAXIA25,00€38,00€
HIDROTERÀPIA DE CÒLON90,00€

TERÀPIES INTERNES I EXTERNES

La funció d'aquest massatge amb pindes, els saquets herbals, és equilibrar cos i ment, amb manipulacions relaxants de massatge i el poder terapèutic de la fitoteràpia, l'aromateràpia i les espècies naturals. Mitjançant les pindes es realitzen pressions sobre el cos, causant efectes terapèutics que aconsegueixen activar els xacres a nivell energètic i a nivell físic, drenar la limfa, estimular la circulació i potenciar un estat de relaxació. En realitzar un massatge amb pindes estem rebent un doble benefici. El del massatge pròpiament dit i el dels components de la pinda. La hidroteràpia de còlon, també anomenada irrigació del còlon, és una teràpia destinada a netejar les toxines i residus que es construeixen des del còlon, també conegut com intestí gros. Aquest procediment fa que el funcionament del còlon sigui més eficaç i promou la salut en general.

TARIFES:

1º Visita2º Visita
DIETA EQUILIBRADA I SALUDABLE40,00€15,00€
DIETA PER REGULAR EL PES40,00€15,00€
DIETE PER A ESPORTISTES40,00€15,00€
DIETES PERSONALITZADES40,00€15,00€
50 Minuts80 Minuts110 Minuts
MASSATGE AMB PEDRES45,00€
MASSATGE AMB PINDES45,00€
MASSATGE AMB AROMATERAPIA45,00€
FANGOTERAPIA65,00€
PACK SPA75,00€

FANGOTERAPIA: Dutxa circular, exfoliació, embolcall en fang, dutxa vichy, dutxa escosesa i massatge corporal.
PACK SPA: Sauna, dutxa circular, exfoliació, embolcall en fang, dutxa vichy, dutxa escosesa i massatge corporal.

COACHING

Digues-me què et preocupa, què sents, què t'impedeix aconseguir allò que tant desitges, quines són les teves pors, emocions, etc. Deixa que sigui el teu acompanyant en aquest viatge que et permetrà arribar fins on tu vulguis. Dóna el teu proper pas ...
                     Jo em comprometo, durant aquest camí, a potenciar les teves habilitats i dotar-te de les eines que t'ajudin a vèncer tots els obstacles que anem trobant. Amb la conversa com a eina, des del respecte i la confidencialitat creant un clima de confiança que et permeti expressar el que vulguis amb total llibertat, treballarem perquè aconsegueixis adonar-te que tu pots.

TARIFES:

SESION
COACHING60,00€

Subscriure's a les nostres ofertes: