Hidroteràpia de Colon

9 Nov 2018

QUÉ ÉS LA HIDROTERÀPIA DE CÒLON?

La hidroteràpia de còlon és un mètode que te com a objetiu eliminar els desfets orgànics que acumulen i queden adherits a les parets i plecs del còlon. Gaudir d`un intestí gros net, es el mètode ideal i un dels pilars fonamentals per a un benestar general, una pell saludable i una bona vitalitat física. La hidroteràpia de còlon no és un mètode que solucioni els problemes d`estrenyiment, tot i que és una bona ajuda juntament amb canvis d´alimentacio.

PER A QUI ÉS?

Aquesta teràpia va dirigida a totes les persones que volen gaudir d`una neteja interior satisfactòria i amb inquietuds per una vida saludable. Tot i que no solucciona l`estrenyiment si que ens ajudara a començar un tratament que millori el transit intestinal i les patologies derivades d`un intestí gros poc saludable, a partir dels 10 - 12 anys.

QUANT DURA LA SESSIÓ?

Les sessions no tenen una durada determinada, tot depèn de cada persona, de les seves necessitats, els hàbits alimentaris, estil de vida ... Aproximadament podríen parlar d´una hora de durada però tot dependrá de les carasterístiques que hem comentat.

QUANTES SESSIONS SÓN?

La quantitat de sessions dependram una mica de les característiques que hem comentat abans, però l`experiència ens diu que per a netejar en profunditat tot l´intestí gros, en la gran majoria de casos són necessàries 2-3 sessions si és la primera vegada que es realitza aquets tractament i 1 sessió cada any o 6 mesos despres.

QUINS SÓN ELS SEUS BENEFICIS

Restaurar les funcions normals de l`organisme i equilibrar el metabolisme, mitjançant la neteja de tot l`intestí gros i normalitzar els processos d´absorció de nutrients. Amb la hidroteràpia de còlon aconseguim:
L´eliminació dels punts endurits, antic material, els residus i les toxines nocives.
Restablir l`equilibri adequat del PH per cos.
Estimular el sistema immunològic.
Permetre un pas més lluire dels nutrients a la sang.
Augment de la prevenció de l´absorció de tòxics a través de la mucosa sana.
Proporcionar un entorn favorable per a la micro flora i la digestió.
Enfortir el moviment peristàltic del còlon.

La hidroteràpia de còlon es un mètode per netejar l`organisme de subtancies potencialmente nocives que el còlon no pot descarregar amb peristaltisme natural.

Descarregar dossier

Titulo

2 Mes Año

Texto

Titulo

3 Mes Año

Texto

Subscriure's a les nostres ofertes: